транспарент1
банер2
банер3
банер4

Каталог на производи

Ние инсистираме да ја третираме неискреноста на клиентот, навремено одговори на побарувачката на клиенти, и обезбедете ги производите квалитетно, со цел да дадеме повеќе избори за нашите клиенти.

Повеќе производи


ЗА НАС

Група Чау-Хуа (Хонг Конг) основана во 2007, првично за истражување, развивање и производство на прекинувачот за натопување и тактилниот прекинувач, постепено да се проширува во водоотпорниот тактичен прекинувач, прекинувачот осветлен со ЛЕР. Со цел да се подобри квалитетот и услугата, ја поставивме фабриката Чау-Хуа hiи Шуо(Донггуан) во 2016. Во денешно време, Чау-Хуа со години промовираше професионално истражување во производството на високо квалитетен прекинувач.

Вести за компанијата

Колку долго терминалот ќе се чува во складиштето

Се предлага да можете да го користите во тест за потопување за да потврдите: Бр.1 Залепете ја пастата за лемење директно на ногата за лемење и погледнете во плехот откако ќе поминете низ печката. Ако плехот се стопи и добро се покрие на лемењето, докажано е дека проблемот не е голем. Бр.2 Потопете го лемењето на лемењето на производот директно во плехот од калај (вклучете го напојувањето однапред за да направите температурата на калајот целосно да се стопи околу 240 ℃) за 2-5 секунди, а потоа извади го. Ако лемењето може да залемени, ќе биде добро. Бр.3 Контактните стапала не се обезцветени или лабави. Без условите на горенаведените два методи, степенот на промена на бојата на оксидацијата

CHA-прилагодено симбол LED тактилен прекинувач

Нашата компанија се занимава со производство и Р. & Д на прекинувачи со повеќе од десетгодишно искуство. Покрај конвенционалните производи, исто така можеме да развиеме повеќе нови производи во согласност со реалните потреби на клиентите. Бојата на предводената и симболот на капачето може да се прилагоди Карактеристики LED осветлено, Две-боја се достапни, со долг век на траење Делови од излезни терминали може да се користат како олово за скокач, олеснување на дизајнот на колото. Апликации Производи за широка потрошувачка Инструментација Компјутерски производи Комуникациска опрема

  • Кина снабдувач високо квалитетен прекинувач

ИСТРАУВАЕ СЕГА