banner1
banner2
banderolë3
banderolë4

Katalogu i Produkteve

Ne insistojmë të trajtojmë sinqeritetin e klientit, plotësoni kërkesën e klientëve në kohë, dhe të sigurojë produkte në cilësi, duke synuar të japim më shumë zgjedhje për klientët tanë.

Më shumë produkte

RRETH NESH

Grupi Chau-Hua (Hongkong) themeluar në 2007, fillimisht për të hulumtuar, zhvillojnë dhe prodhojnë ndërprerësin dhe ndërprerësin prekës, gradualisht të zgjerohet në çelësin prekës të papërshkueshëm nga uji, çelësi i ndriçuar me LED. Në mënyrë që të përmirësojmë cilësinë dhe shërbimin, ne kemi ngritur Fabrikën Chau-Hua Zhi Shuo(Dongguan) në 2016. Në ditët e sotme, Chau-Hua ka promovuar kërkime profesionale në prodhimin e ndërprerësit të cilësisë së lartë për vite me rradhë.

Lajmet e Kompanisë

Për sa kohë do të ruhet terminali në depo

Sugjerohet që të mund ta përdorni në provën e zhytjes për të konfirmuar: JO.1 Ngjiteni ngjitësin e salduesit direkt në këmbën e bashkimit dhe shikoni kallajin pasi të kaloni nëpër furrë. Nëse kallaji është shkrirë dhe mbuluar mirë në këmbën e saldimit, është vërtetuar se problemi nuk është i madh. NO.2 Zhyt këmbën e bashkimit të produktit direkt në furrën e kallajit (ndizni energjinë paraprakisht për ta bërë temperaturën e kallajit të shkrihet plotësisht rreth 240 ℃) për 2-5 sekonda, dhe pastaj nxirreni. Nëse këmba e bashkimit mund të bashkojë, do te jete ne rregull. JO.3 Këmbët e kontaktit nuk janë të zbardhura ose të lirshme. Pa kushtet e dy metodave të mësipërme, shkalla e çngjyrosjes së oksidimit

Çelës prekës LED me simbol të personalizuar nga CHA

Kompania jonë është e angazhuar në prodhimin dhe R & D i çelsave me më shumë se dhjetë vjet përvojë. Përveç produkteve konvencionale, ne gjithashtu mund të zhvillojmë më shumë produkte të reja në përputhje me nevojat aktuale të klientëve. Ngjyra e udhëhequr dhe simboli i kapakut mund të personalizohen Karakteristikat LED Ndriçuar, Dy ngjyra janë në dispozicion, me jetë të gjatë Pjesët e terminaleve të daljes mund të përdoren Si plumb i kërcyesit, lehtësimin e dizajnit të qarkut. Aplikimet Instrumente të produkteve të konsumit Produkte kompjuterike Pajisjet e komunikimit

  • Furnizues i Kinës çelës me cilësi të lartë

Enquiry TANI